Regulament

 1. Generalități

1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul “Danubius Sport Festival”.

1.2. Organizatorul evenimentului este „Asociația Danubius Sport Festival”.

1.3. Clasele din cadrul Danubius Sport Festival sunt deschise tuturor doritorilor, respectând condițiile impuse de oganizator și vor avea loc pe un vapor, în mișcare, pe Dunăre. Astfel, evenimentul se va desfășura în totalitate pe Vaporul MS Diana, iar cu alte cuvinte „MS Diana”  va fi casă, masă, spatiu de socializarea, o mare platformă pe care se va face Cycling & Fitness și un mare ring de dans pentru DSF on Tur 2023.

1.4. Înscrierea participanţilor se face prin înregistrare on-line pe site-ul www.danubiussportfestival.ro.

1.5. Prin semnarea formularului de înscriere, sau bifarea căsuței corespunzătoare în timpul înregistrării on-line, fiecare participant:

– declară că acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la Danubius Sport Festival, precum şi regulamentul competiţional;

– îşi dă acordul ca imaginea sa, sau alte date publice, precum rezultatele obţinute, clasamente, să fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub formă de fotografii, afişe, filme, interviuri, etc. în mod gratuit şi necenzurat.

1.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la

cursă, din motive obiective, a vreunui doritor.

1.7. Evenimentul se desfășoară în perioada 16-20 August 2023.

1.8. Înscrierile se fac până pe data de 15 Iulie 2023.

1.9. Itinerarul evenimentului este prezentat pe site-ul evenimentului: www.danubiussportfestival.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/danubiussportfestival/

1.10. Participanții se pot înscrie la clasele de Fitness & Cycling, acestea desfășurându-se cu alternanţă.

1.11. Cazarea se va face în cabine/camere spațioase de două persoane.

1.12. Locuri sunt limitate la 60 de persoane !!!

 1. Obligaţiile participanţilor

2.1. Participarea la Danubius Sport Festival se face pe propria răspundere, în deplină cunoştinţă a capacității de a participa la eveniment pe apă, a stării de sănătate fizică şi mentală.

2.2. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la organizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul, sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.

2.3. Este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare în caz de accidente, valabilă pentru competiții sportive.

2.4. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului şi ale personalului de eveniment.

2.5. Organizatorul poate interzice îmbarcarea pentru orice participant dacă acesta se prezintă în stare de ebrietate, este sub efectul substanţelor halucinogene, sau prezintă semne de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.

2.6. Timpul alocat activităţilor sportive și recreative este de 5 zile.

 1. Taxa de participare

3.1. Taxa de participare se achită exclusiv on-line, prin card bancar.

3.2. Înregistrările online se deschid la data şi ora prevăzută de organizator, pe site-ul evenimentului: www.danubiussportfestival.ro.

3.3. Costul de participare care include cazare în camere de două persoane, trei mese, tururi ghidate, vizite, un regal de Cycling & Fitnes și entertainment pe valurile Dunării, este de 2.850 de lei/persoană.

3.4. În caz de neprezentare la îmbarcare, din orice motiv, taxa de participare nu se returnează.

3.5. Dacă în urma înscrierii participantul constată ca nu mai poate ajunge la eveniment în data stabilită, poate solicita restituirea taxei de înscriere până cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de data prevazută a evenimentului.

3.6 Dacă din motive obiective participantul înscris nu poate ajunge la eveniment, poate acorda, prin înștiinţarea organizatorului, dreptul de participare altei persoane.

3.7. Participanţii care au achitat taxa de particilare la eveniment și nu s-au prezentat în ziua îmbarcării vor pierde taxa, fără posibilitatea reportării acesteia la ediţiile viitoare ale Danubius Sport Festival.

3.8. În cazul anulării competiţiei, în situație de forţă majoră (cutremurele, inundaţiile catastrofale, trăsnetele şi alte fenomene naturale neobişnuite, revoluţiile sau războaiele), sau din motive care nu depind de organizator, taxa de înscriere nu se returnează. Organizatorul nu va suporta în nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masă, etc.) ale participanţilor.

 1. Pachetul de înscriere

4.1. Include: kit de participare surpriză, traineri certificaţi naţional și internaţional, instrumentar de sport, cazare în cabine la bordul vasului, 3 mese, gustări, cafea, băuturi non-alcoolice în timpul claselor de sport și alcoolice după terminarea programului sportiv, acces la duș, fotografi de la Pixel ProSport, videograf, sound, MC, DJ, Muzică, party și multe alte surprize

 1. Îmbarcarea

6.1. Se va face la data și ora stabilită de către organizator şi anunţate pe site-ul competiţiei/pagina de facebook.

6.2. Localizarea zonei de îmbarcare va fi publicată deasemenea pe căile mai sus pomenite.

6.3. La îmbarcare participanţii vor prezenta dovada plăţii (format electronic), Declaratia pe Proprie Răspundere completată la înscriere și listată și deasemenea Document de Identitate (organizatorii îl verifică și îl înapoiază imediat posesorului).

 1. Echipament obligatoriu

7.1. Următorul echipament este obligatoriu pentru fiecare participant care va fi prezent la eveniment: pantofi fitness/cycling, echipament sportiv, prosop.

 1. Reclamaţii

8.1. Reclamațiile se depun în scris Staff-ului evenimentului în decurs de o oră de la închiderea oficială a evenimentului.

 1. Modificarea traseului, alte decizii privind desfăşurarea evenimentului

9.1. Organizatorul poate modifica oricând traseul sau poate anula/opri evenimentul dacă aceasta nu se poate desfășura în condiții de siguranță.

9.2. Orice decizie va fi luată de staff-ul DSF împreuna cu Căpitanul vaporului.

9.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra informațiilor afișate pe site, a regulamentului sau a programului, etc. Aceste modificări vor fi aduse la cunoștința participanților cu minim 7 zile înaintea evenimentului, în cazul informațiilor afișate pe site-ul competiție, sau cel târziu la îmbarcare pentru informații privind programul evenimetului.

9.4. Prin înscrierea la eveniment, participantul acceptă ca Danubius Sport Festival să procedeze la colectarea și prelucrarea datelor  personale (nume, prenume, CNP, adresă de e-mail) pe teritoriul României, direct și/sau prin împuterniciți și/sau parteneri contractuali ai acestuia, în scopul de a participa la campaniile promoționale și de informare derulate de către Danubius Sport Festival, în scopul promovării evenimentelor organizate sau co-organizate de Danubius Sport Festival.

 1. Înscrierea minorilor

10.1. Este permisă înscrierea minorilor la Danubius Sport Festival, pe baza certificatului de naștere (copie).

10.2. Copiii între 0 si 3 ani beneficiază de gratuitate.

10.3. Copiii între 3 și 10 ani beneficiază de 30% reducere.

10.4. Toți copiii vor fi insoțiți la înscriere, îmbarcare și pe toată durata evenimentului, de un adult/părinte, tutore sau profesor, care va semna declarația de participare pe propria răspundere.

10.5. Adultul, părintele, tutorele sau profesorul care se va prezenta cu un minor va răspunde în totallitate de acesta de la îmbarcare până la debarcare.

 1. Sport Expo

11.1. Pot exista materiale promoţionale ale sponsorilor, expoziții/degustări de produse specifice alergării, sportului, nutriției, petrecerii timpului liber. Acestea pot fi atât pe puntea vasului, cât și pe faleza Dunării.

 1. Cadru Legal

12.1. Evenimentul organizat de Danubius Sport Festival este încadrat în categoria „sport individual”, astfel că se supune Ordinului nr. 310/708/2021 pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesare a fi respectate în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber. Conform articolului C/2 privind regulile pentru desfășurarea competițiilor în cadrul sporturilor individuale în aer liber, Danubius Sport Festival va asigura desfășurarea în siguranță a competiției, cu respectarea recomandărilor legale.

Echipa,

Danubius Sport Festival 2023

Contul Meu (in implementare)

Contact

Urmareste-ne pe Social Media!

Deschide Chat
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Bună ziua! 👋
Cu ce informații putem să va ajutăm?

Apasa pe "Deschidere Chat", scaneaza codul QR pentru a deschide cu dispozitivul mobil, sau acceseaza pagina Contact.